ETSIMME KOKENUTTA KIRJANPITÄJÄÄ

ZetaDisplay AB (publ) on ruotsalainen, Tukholman pörssin päälistalla noteerattu yhtiö, joka on yksi Euroopan suurimmista digitaalisen toimipaikkaviestinnän (digital signage) yhtiöistä. Konsernissa on noin 170 henkeä, useita maayhtiöitä ja toimituksia yli 50 maassa globaalisti. Suomessa ZetaDisplay Finland Oy on ylivoimainen markkinajohtaja alallaan. Meitä on Suomessa 43 henkeä, toimistomme sijaitsevat Vantaalla ja Lahdessa. Liikevaihtomme on noin 10M€.

SENIOR ACCOUNTANT / KOKENUT KIRJANPITÄJÄ

Etsimme talousosastomme vahvistukseksi kokenutta kirjanpitäjää, jolta odotamme leppoisan persoonan lisäksi:

  • vähintään 5 vuoden kokemusta vaativista kirjanpitotehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta ja ajantasaisia taitoja kirjanpitoon ja osakeyhtiölakiin liittyvistä kiemuroista
  • IFRS-kirjanpitotaito on välttämättömyys
  • sujuva englanninkielen taito (kirjallinen ja suullinen) on edellytys meidän arjessamme, sillä se on konsernin kieli. Sujuva ruotsinkielen taito on iso plussa
  • edellytämme myös nuhteetonta luottohistoriaa ja tyhjää rikosrekisteriä

Toimenkuvaan kuuluu työtehtäviä laskutuksen sekä osto- ja myyntireskontran päivittäisrutiineista kuun vaihteen täsmäytyksiin ja raportointiin. Listatun yhtiön luonteeseen kuuluu tiukka budjettikuri, täsmällinen ja laadukas raportointi kuukausittain konsernin käytäntöjen mukaisesti, oma persoonasi tukee tällaista toimintaa. Olisit osa ZetaDisplay -konsernin taloushallinnon toimintoja, Suomessa meitä on business controller ja kaksi taloushallinnon ammattilaista. Sinä olisit sitten neljäs.

Ainiin! Katsomme eduksi kokemuksen Oracle Netsuite ERP:stä, joka on kokonaisvaltaisesti käytössämme niin taloushallinnossa, kuin yhtiön muidenkin toimintojen ohjauksessa.

Ensisijainen toimistosi olisi Vantaan Kaivokselassa mutta meistä moni sukkuloi Lahden ja Vantaan toimiston välillä, joten jos olet Lahesta, ei peli ole vielä täysin menetetty. Siellä meidän toimarikin asustaa. Meillä ei ole biljardipöytää toimistolla, eikä edes tikkataulua mutta automaattinen kahvin annostelija kyllä ja sitäkin mukavampi jengi alan kokeneita ammattilaisia. Me ollaan todellisella näköalapaikalla kasvavassa markkinassa, jossa aiomme niin Suomessa, kuin kansainvälisestikin olla markkinoiden johtava toimija jatkossakin.

Kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan konsultti Hanna Svinhufvudiin
(p. 0400 608 947, e-mail hanna.svinhufvud@kangassvinhufvud.fi) mahdollisimman pian!

Toimi nopeasti, sillä aloitamme keskustelut sopivilta vaikuttavien henkilöiden kanssa välittömästi! Jätä hakemuksesi viimeistään 15.3. osoitteessa https://kangassvinhufvud.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=115