Vuodesta 2016 tuli Seasamin historian paras vuosi

Kasvua liikevaihtoon tuli reilusti yli 20%, ollen 3,42M€

Myös yhtiön kannattavuus kehittyy suotuisasti, vaikka panostukset tuotekehitykseen ja uusiin tuotteisiin olivatkin seuraavan sukupolven digital signage järjestelmän ja Mediawall -palvelun myötä poikkeuksellisen suuret. Seasam Oy:n käyttökate oli 13% liikevaihdosta.

Lukuisten merkittävien puitesopimusten ja jatkuvasti kasvavan asiakaskunnan myötä Seasam on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana digital signage –palveluiden tuottajana. Operoimme tuhansia, näyttöjä yli 1200 kohteessa kaikkina viikonpäivinä ympärivuorokautisesti.
Vuoden 2016 aikana asensimme yli 1300 uutta digitaalista näyttöä ja tuotimme satoja näyttäviä esityssisältöjä asiakkaillemme.

Huikean suosion saavuttanutta Seasam Mainoseditori-ohjelmistoa käyttää vuoden jokaisena päivänä lähes 350 eri yrityskäyttäjää.

Mainoseditorin uusi, seuraavan sukupolven ohjelmistoversio siirtyy tuotantokäyttöön kesän 2017 kuluessa. Entistä helppokäyttöisemmän ja monipuolisemman ohjelmiston kehityksessä on myös panostettu erityisen paljon mahdollisuuksiin liittää näyttöjenohjausjärjestelmä rajapintojen avulla asiakkaidemme taustajärjestelmiin, esim. kassajärjestelmiin ja kuvapankkeihin. Tämän uskommekin olevan kasvava trendi lähivuosina, kun digitalisaatio etenee eri organisaatioissa.

Syksyllä esitelty Seasam Mediawall -sisältöautomaatiopalvelu on mainio osoitus Seasamin oman tuotekehityksen kyvystä tuottaa erinomaisia palvelukokonaisuuksia, jotka tukee info-tv ja mainosnäyttöjärjestelmiämme. Facebookin, Instagrammin ja Twitterin sekä lukuisten muiden palveluiden sisältö rikastuttaa Mediawallin avulla asiakkaidemme info- ja mainosnäyttöjä.
Seasam Mediawall -palvelu poikkeaa aiemmista tuotteistamme siten, että sitä voidaan käyttää myös muilla digital signage -järjestelmillä tai täysin itsenäisesti esimerkiksi seminaarin videotykeillä. Linkki Seasam Mediawall -palveluun.

Jos olemme vuoteen 2016 asti profiloituneet ennen kaikkea ammattimaisten info- ja mainosnäyttöjärjestelmien toimittajana ja palveluoperaattorina, tulemme vuonna 2017 jatkamaan vahvoja panostuksia myös sisällöntuotantopalveluidemme kehittämisessä. Määrätietoinen panostaminen taktisen sisällöntuotannon kehittämisessä toi jo menneenä vuonna mainioita tuloksia ja uskommekin, että alkaneen vuoden päätyttyä Seasam tunnetaan huippuluokan digital signage -järjestelminen osaajana mutta myös alan johtavana taktisen kauppapaikkamainonnan tuottajana.

Erinomaisen digitaalista loppuvuotta toivottaen.

Lahdessa 4.1.2017 Manu Mesimäki

Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Manu Mesimäki
manu.mesimaki@seasam.com
050 3881000

Info-tv on paljon enemmän kuin pelkkä mainosnäyttö. Me tarjoamme monipuoliset Digital Signage-ratkaisut, joiden avulla saat parhaimman hyödyn info- ja mainosnäyttöjärjestelmistä. Digital Signage -järjestelmä sisältää näytöt sekä sisällönhallintajärjestelmän, jonka avulla luot sisältöjä näytöille hallitusti yhdessä paikassa