; ; Skip to main content Skip to search

Suomen johtoryhmä

Managing Director Manu Mesimäki

Manu Mesimäki

Manu vastaa toimitusjohtajana noin 45 henkeä työllistävän ZetaDisplay Finlandin päivittäisestä johtamisesta. Lähes 20 vuoden digital signage -kokemuksella on kovin vähän aiheeseen liittyviä asioita, joiden kanssa hän ei olisi jossain vaiheessa uraa ollut tekemisissä.

Maajohtajan pestin lisäksi Manu on ruotsalaisen ZetaDisplay -konsernin operatiivinen johtaja vastaten globaalisti yhtiön projektiliiketoiminnasta, asiakastuesta ja ohjelmallisen sisällöntuotannon toiminnoista sekä teknologiaratkaisuista ja hankinnoista. Manu on myös konsernin johtoryhmän jäsen.

Managing Director – ZetaDisplay Finland Oy
Chief Operating Officer – ZetaDisplay AB (publ) – konserni
+358 50 388 1000
manu.mesimaki@zetadisplay.com
LinkedIn


Annukka Pokki on ZetaDisplay Finlandin liiketoimintajohtaja

Annukka Pokki

Annukka vastaa ZetaDisplay Finlandin myyntiorganisaation johtamisesta ja kehittämisestä. Rautaisen retail-osaamisensa myötä Annukka on viemässä ZetaDisplayn osaamista yhä vahvemmin kohti strategisia kumppanuuksia, joissa perinteisen asiakas-toimittaja -mallin sijaan toimimme aidosti kumppanuussuhteessa asiakkaillemme.

Commercial Director
+358 50 366 6687
annukka.pokki@zetadisplay.com
LinkedInKatri Klippi

Katri johtaa Suomen operations-yksikköä, johon kuuluu projektitoimitukset, asiakastuki ja ohjelmallisen sisällöntuotannon yksiköt. Prosessit, johtajuus ja ihmiset ovat Katrin teesit pelkistettynä.  Lisäksi hän vastaa suoraan ZetaDisplay Finlandin projekti- eli deployment-tiimin johtamisesta, jonka vastuulla ovat kaikki asiakkaillemme tehtävät järjestelmätoimitukset.

Operations Manager, Head of Deployment 
+358 40 095 3163
katri.klippi@zetadisplay.com
LinkedIn


Aapo Koro

Digital Signage on yhdistelmä monimutkaista tietotekniikkaa, ohjelmistoja, tietoliikenneratkaisuja ja näyttävää visuaalista esityssisältöä. Aapon yksikölle kuuluvat kaikki teknologiaratkaisumme ja vaativammat asiakaskohtaiset ratkaisut. 

Head of Technology
+358 50 545 3085‬
aapo.koro@zetadisplay.com
LinkedIn


Lauri Lehikoinen

Ammattimaisesti toimiva asiakastuki on tärkein osa asiakkaidemme arjen tukemista. Lauri johtaa Vantaan ja Lahden yksiköiden mission control -yksikköä ja valvoo tiiminsä kanssa lähes 25 000 asiakkaidemme käytössä olevan näytön ja playerin toimintaa 24/7.

Head of Customer Care
+358 ‭44 761 7645
lauri.lehikoinen@zetadisplay.com
LinkedInPasi Laitinen

Pasin päivätyöhön kuuluu yhtiön tunnuslukujen seuraaminen ja johdon päätösten tukeminen oikeanlaisella ja reaaliaikaisella raportoinnilla. Suomen toimintojen lisäksi Pasi toimii COO:n tukena tuottaen business controller -palveluita konsernin operations-yksikölle.

Business Controller
+358 50 375 5114
pasi.laitinen@zetadisplay.com
LinkedInKuva Pekka Pasasesta

Pekka Pasanen

Uskomme vahvasti, että yksikään asiakkaamme ei lähtökohtaisesti tarvitse näyttöjä, sen sijaan näytöt toimivat mahdollistajana yhdessä asiakkaan tarpeisiin suunnitellun sisältökonseptin, esityspohjien ja data-integraatioiden kanssa. Pekka vastaa näitä tärkeitä palveluita tuottavan tiimimme johtamisesta ja kehittämisestä.

Head of Content
+358 44 733 0045
pekka.pasanen@zetadisplay.com
LinkedIn