Annukka Pokista ZetaDisplay Suomen maajohtaja

ZetaDisplay -konserni on nimittänyt Annukka Pokin ZetaDisplay Suomen maajohtajaksi 1.2.2021 alkaen. Pokki siirtyy tehtävään ZetaDisplay Suomen ja Ruotsin kaupallisen johtajan paikalta. Uuden maajohtajan tehtävänsä ohella Pokki jatkaa edelleen myös Suomen kaupallisena johtajana.

”Toivotamme Annukan lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtäväänsä. Suomi on meille erittäin kiinnostava markkina-alue, ja näemme siellä merkittävää kasvupotentiaalia. Meillä on siellä myös upea tiimi, joka on valmiina kiihdyttämään tahtia. Maajohtajan ja kaupallisen johtajan roolien yhdistäminen lisää ZetaDisplay Suomen toiminnan kaupallista fokusta ja mahdollistaa organisaation johtamisen entistäkin asiakaslähtöisemmin”, sanoo ZetaDisplay-konsernin toimitusjohtaja Per Mandorf.

ZetaDisplay Suomen nykyinen maajohtaja ja konsernin operatiivinen johtaja Manu Mesimäki jättää yrityksen tammikuun lopussa ja palaa juurilleen yrittäjäksi perheyritystensä pariin.

“Arvostamme suuresti työtä, jonka Manu on tehnyt ZetaDisplayn hyväksi siitä hetkestä lähtien, kun hän liittyi yritykseen vuonna 2017. Toivomme hänelle onnea ja menestystä tulevaisuudessa”, jatkaa Per Mandorf.

Lisätietoja:

Annukka Pokki, ZetaDisplay Suomen kaupallinen johtaja ja nimitetty maajohtaja, 050 366 6687