Skip to main content Skip to search

Taustamusiikki

Liveqube toimittaa taustamusiikkia palveluna myymälöihin, ravintoloihin sekä julkisiin tiloihin. Teemme soittolistoja, jotka on räätälöity juuri sinun brändiisi ja sijaintiisi sopiviksi. Asiantuntijamme ovat poimineet kappaleet käsin ja suurella intohimolla musiikkiin pohjautuen ymmärrykseemme asiakaskäyttäytymisestä.

TUNNE ASIAKKAASI

On vaikea kuvitella elokuva ilman musiikkia, se ei saisi aikaan samoja tunteita. Samat tunteet voidaan tuoda esille toimipaikoissasi, kun valitset oikean musiikin oikeaan yhteyteen. Millaisen tunteen voisitkaan saada mainoksesta, kun musiikki ja brändäys toimivat siinä täydellisesti yhdessä.

MITÄ YRITYKSESI HYÖTYY TAUSTAMUSIIKISTA?

Soittamasi musiikki vaikuttaa siihen, kuinka paljon asiakkaasi ovat valmiita maksamaan tuotteistasi (Areni & Kim (1993). Voit vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti asiakkaasi liikkuvat myymälässäsi tai kuinka nopeasti he syövät ateriansa. Odotusajan kokemus muuttuu, kun olet liittänyt siihen musiikin.

PÄÄTÖKSET PERUSTUVAT TUNTEISIIN

Musiikki saa sinut tuntemaan innostuneeksi, energiseksi, toiveikkaaksi, iloiseksi tai surulliseksi. Musiikki ei ainoastaan saa sinua tuntemaan tietyllä tavalla, vaan se on myös täydellinen tapa ilmaista brändisi imagoa. Pystyt hallitsemaan brändisi synnyttämää tunnetta antamalla musiikin asiantuntijoidemme räätälöidä soittolistasi.

SOVELLUKSEMME JA ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄMME

Voit valita sovelluksessamme musiikkikirjastossa olevista kappaleista eri musiikkityylien perusteella
rakennettuja soittolistoja erilaisten tunnelmien luomiseksi. Sovellus on saatavilla Androidille ja Applelle tai toimipisteisiinne asennettaville kosketusnäytöille. Voit liittää mediasoittimemme olemassa olevaan äänentoistojärjestelmääsi, mutta jos tarvitset uuden järjestelmän, saat sen myös meidän kauttamme.

”Keskimääräinen myynti kasvoi 31,7 %, kun myymälässä soitettiin brändiin sopivaa taustamusiikkia verrattuna siihen, kun myymälässä soitettiin epäjohdonmukaista taustamusiikkia.”

“What does your brand sound like?” (2015) Johansson, G., & Moradi, J.

INSPIROI JA SITOUTA TUNNELMALLA

  • Hallitse, miltä brändisi tuntuu – äänibrändäys tarkoittaa yksilöllisen ääni-identiteetin suunnittelua ja toteutusta, joilla yritykselle luodaan tunnistettava ja mieleenpainuva brändi.
  • Meillä on yli 10 vuoden kokemus myymälämusiikista mm. seuraaville brändeille: McDonald´s, 7-eleven, Odeon Cinemas, Norrøna, Thon Hotels ja Domino´s Pizza
  • Saat viikoittaiset musiikkipäivitykset

Tahdomme inspiroida ja sitouttaa ihmisiä musiikilla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.