Skip to main content Skip to search

Ymmärrämme toimialakohtaiset tarpeet

Me olemme kuluttajan käyttäytymisen erityisasiantuntijoita. Tämän ansiosta pystymme luomaan sinun tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun, joka voidaan integroida täysin jo olemassa olevaan digitaaliseen järjestelmääsi. 

Ideaalitilanteessa Digital Signage -palvelumme tarjoaa ratkaisun neljään tärkeään asiaan: brändimielikuva vahvistuu, kuluttajan osallistumisaste kasvaa ja myynti sekä kävijämäärät lisääntyvät. Kokonaisratkaisulle on siis tarvetta. Oikean näytön valinta on aivan yhtä tärkeää kuin digitaalisen järjestelmäsi kytkeminen sisällönhallinta- ja back end -järjestelmiimme. Varsinainen työ strategisesta suunnittelusta laitteiston toimitukseen, sisällöntuotantoon, käyttöönottoon, analytiikkaan ja asiakastukeen tapahtuu näytön toisella puolella.

Autamme yritystäsi menestymään digitaalisten näyttöratkaisujen avulla

Digitaalisten näyttöratkaisujen avulla voit herättää huomiota (saat asiakkaasi pysähtymään), tuot esille relevantteja viestejä (saat asiakkaidesi huomion vangittua) ja kannustat asiakastasi toimimaan haluamallasi tavalla. Olemme mitanneet näyttöratkaisujemme tehokkuutta pitkään ja sen on todettu toimivan erittäin tehokkaasti.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ DIGITAALISISTA NÄYTTÖRATKAISUISTAMME?

Ota yhteyttä myyntiimme alla olevalla lomakkeella.