; ; Skip to main content Skip to search

Ajankohtaista

Haastattelussa Timo Eirto

Timo Eirto on tehnyt pitkän uran ZetaDisplaylla ja nähnyt Digital Signage -toimialan kasvun ja kehityksen aitiopaikalta. Timo on titteliltään vanhempi projektipäällikkö, mutta mieleltään ikinuorella asiantuntijalla on paljon annettavaa alan uusille tekijöille. Työvuodet ovat tuoneet myös valtavan määrän nöyryyttä sekä kasvattaneet innokkuutta oppia uutta. Työvuosia on vielä useampi edessä ja Timolla on tuleville vuosille myös tavoitteet

Marcus on avulias ja aktiivinen tiimin jäsen

Marcus Ekholm

Marcus Eklund aloitti työskentelyn ZetaDisplayn myyntitiimissä tammikuussa. Alusta asti oli selvää, että Marcus suhtautuu sekä Digital Signageen että myyntityöhön intohimoisesti. Marcuksen vahva kokemus yritysten liiketoiminnan kehittämisestä sekä B2B-kumppanuuksien hallinnoinnista on ollut loistava pohja lähteä rakentamaan Zetan uusasiakashankintaa.

Haastattelussa Kirsi Santomaa

Kuva Kirsi Santomaasta

Saimme vahvistusta ZetaDisplayn myyntitiimiin, kun Kirsi Santomaa aloitti työt markkinointikoordinaattorina maaliskuun alussa. Kirsi tuo tiimiin monipuolista markkinointiviestinnän osaamista vankalla, yli 15 vuoden kokemuksella. Nauravainen ja iloinen Kirsi on innoissaan päästessään kunnolla töiden kimppuun ja hiomaan tiimin kanssa markkinoinnin prosessimme timanttiseksi.

More News
;