Toimitusjohtajan terveiset

Mikä mahtava vuosi tämä olikaan! Kun katson taaksepäin päättyvän vuoden tapahtumia, en voi muuta kuin olla ylpeä Zeta-perheemme saavutuksista. Tänä vuonna olemme toteuttaneet monta upeaa asiakasprojektia ja rakentaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa entistä tiiviimpiä kumppanuuksia. Juuri joulun alla saimme tiedon, että toteutuksemme Laattapisteen jälleenmyyntipisteisiin pääsi helmikuussa jaettavan Inavation Awards -kisan finaaliin. Siis vau, mikä saavutus! Kiitos vuoden 2021 upeista hetkistä kuuluu teille – asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Katse on kuitenkin jo käännetty tulevaan vuoteen. Parin viime vuoden tapahtumien jälkeen olen jo lopettanut ennustamisen, mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan. Sen kuitenkin tiedän, että tulemme yhdessä tekemään yhä upeampia toteutuksia. Ensi vuonna tulemme näkemään näytöillä entistä enemmän älykästä sisältöä. Erilaisten sisältöautomaatioiden määrä tulee kasvamaan, visuaalisuus ja huomion herättäminen lisääntyy ja integroidumme yhä useammin asiakkaidemme taustajärjestelmiin ajantasaisen sisällön näyttämiseksi. Näyttöverkostoja käytetään yhä enenevissä määrin myös myydyn mediatilan hyödyntämiseen.

Meillä ZetaDisplaylla jatkuu vahva kasvu ja kansainvälistyminen. Uusien markkina-alueidemme myötä voimme entistä paremmin tuoda innovaatioita tänne suomalaisille asiakkaillemme. Toisaalta kansainvälisten projektien toimituskykymme tulee vahvistumaan entisestään ja kansainvälisesti toimivat asiakasyrityksemme saavat kokonaisratkaisun meiltä täältä, kotimaiselta kumppanilta. Toimitamme projekteja tälläkin hetkellä ympäri maailman.

Ensi vuoden teemojamme on kasvun lisäksi asiakaskokemus ja vastuullisuus. Olemme julkistaneet oman vastuullisuusohjelmamme, ja tuemme myös asiakkaidemme pyrkimyksiä vastuullisempaan toimintaan. Vahvana kasvun alueena on yritysten sisäinen viestintä, jossa uuden ajan hybridityöskentelymallit tuovat oman mausteensa.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja menestyksekästä uutta vuotta!

Annukka Pokki
Toimitusjohtaja, ZetaDisplay Finland Oy