Skip to main content Skip to search

Varsinainen työmme tehdään digitaalisten näyttöjen takana

Saamasi lopputuote on erittäin visuaalinen – näyttö, screeni, televisio. Miksi tahansa sitä kutsutkin, se toimii kanavana osaamisemme pariin. Erikoisosaamistamme on työ näytön takana ja sen ansiosta myös erotumme muista: 

THINKING BEYOND THE SCREEN

Asiakastuoton kasvu

Digitaaliset hinta- ja mainosnäyttöratkaisumme auttavat todistetusti kasvattamaan keskiostosta.

Tekninen osaaminen

Meille on ylpeyden aihe pystyä integroimaan laitteistot, graafiset sisällöt ja sisältömallit digitaaliseen järjestelmääsi saumattomasti. 

Kansainvälisyys

Palveluksessasi on yli 200 digitaalisen viestinnän ammattilaista kahdeksassa toimistossa seitsemässä Euroopan maassa.

Ylivertainen palvelumalli

Valvomme laitteistojasi ja korjaamme ongelmat myös silloin, kun et itse ole paikalla.

Sisällönhallinta

Sisältö on kaiken A ja O. Me tarjoamamme sen tuottamiseen ja hallinnoimiseen helppokäyttöiset mallit, joiden avulla säästät aikaa ja rahaa.

Kaikille aisteille

Ylivertaiseen palvelumalliimme sisältyy myös musiikkia. Oikea musiikki oikeaan aikaan kasvattaa myyntiä. 

Neljä osaamisalaa saman katon alla

ZetaDisplay on yksi Euroopan johtavista täyden palvelun digitaalisia näyttöratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Meiltä saat info-, hinta- ja mainosnäytöt avaimet käteen -periaatteella. Digital Signage -palvelupakettimme sisältää laadukkaat laitteet, nopean asennuksen, helposti käytettävän sisällönhallintatyökalun sekä asiantuntevan ylläpitopalvelun. Yrityksemme ytimessä on neljä osaamisalaa.

Konseptisuunnittelu

Yhteistyömme käynnistyy tavoitteidesi selkiyttämisellä. Tavoitteletko näyttöjen avulla lisämyyntiä, automaatiota, monikanavaisuutta vai kenties säästöjä? Mikä tahansa tavoitteesi onkaan laadimme sen pohjalta tarpeitasi palvelevan konseptiehdotuksen, joka sisältää kuluttajakatsauksen, kanavasuunnitelman, teknisen integraation, palvelusopimukset sekä helposti käytettävät sisällönhallintamallit. 

Käyttöönotto

Näyttö on muutakin kuin pelkkää sisältöä. Valitsemalla oikean laitteiston kuhunkin kohteeseen varmistamme, että tekninen toteutus on yhteensopiva liiketoiminnan tarkoituksen ja halutun asiakaskokemuksen kanssa. Palvelumme asennusvaiheessa valitsemme yrityksellesi sopivat laitteistot, etsimme maailmanlaajuisesti toimivat yhteistyökumppanit ja liitämme laitteet verkkoon.

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Suunnittelemme yrityksellesi konseptin, jonka avulla voit luoda rajattomasti oman visuaalisen ilmeesi mukaista animoitua sisältöä vain muutamassa minuutissa. Helppokäyttöisen sisällönhallintatyökalumme ansiosta ohjat pysyvät tiukasti omissa käsissäsi. Säästät myös aikaa ja rahaa, kun et tarvitse jokaiseen kampanjaan mainostoimistoa avuksesi. Voit luoda, muuttaa, poistaa ja aikatauluttaa sisältöä millä tahansa laitteella.

Ylläpitopalvelut

Kun järjestelmäsi on liitetty verkkoon, valvomme asennusta ja teemme siihen tarvittavat säädöt. Sovimme palvelutasosta ja toimitamme sinulle palvelusopimuksen. Sopimuksessa määrittelemme vastausajat, valvontamenetelmät ja asiakastuen tason. Varmistamme myös konseptin tuottavuuden käymällä kanssasi läpi parannusehdotuksia säännöllisen konsultaation ja raporttien avulla.         

Autamme yritystäsi menestymään digitaalisesti

Me tarjoamme liiketoiminnan tarpeiden täyttämiseen tarvittavaa kokemusta ja osaamista, oli kyse sitten myynnin kasvattamisesta, asiakkaiden inspiroimisesta, matkustamisen helpottamisesta tai työntekijöiden osallistamisesta. Hoidossamme on yli 50 000 kohdetta yli 50 markkina-alueella eri puolilla maailmaa. Ja tämä on vasta alkua. 

HALUATKO KUULLA LISÄÄ DIGITAALISISTA NÄYTTÖRATKAISUISTAMME?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.