Skip to main content Skip to search

Olemme asiantuntijoita, digitaalisten näyttöjen, konseptien, järjestelmien sekä ohjemistojen alalla

ZetaDisplay toimii fyysisten ympäristöjen visuaalisen digitalisoinnin alalla digitaalisten opasteiden viestintäratkaisujen avulla. Palvelut perustuvat omaan skaalautuvaan pilvipohjaiseen ohjelmistoalustaan. Ratkaisumme parantavat kävijävaikutelmia, vahvistavat asiakaskokemusta ja lisäävät konversioastetta vähittäiskauppa- ja ravintola-alalla. Julkisiin tiloihin ja joukkoliikennevälineisiin sijoitetut infonäyttöratkaisumme opastavat kävijöitä reitinvalinnassa ja tarjoavat muun muassa uutisia, säätietoja ja aikatauluinformaatiota. Yritysten sisäisessä viestinnässä infonäyttöratkaisujemme avulla saadaan työyhteisön tärkeimmät sisäiset viestit näkyviin.

Kuva ZetaDisplayn näytöstä Vantaan Laattapisteen myymälässä

Me ZetaDisplaylla ohjaamme kuluttajia toimimaan toivotulla tavalla digitaalisia näyttöratkaisuja hyödyntämällä. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja teemme yhteistyötä maamme tunnetuimpien brändien kanssa. Asiakkaidemme näyttöjä löytyy melkein jokaisesta kunnasta ja kaupungista – tuhansia näyttöjä, sadoissa kohteissa aina ravintoloista ja kauppakeskuksista hotelleihin ja huoltoasemiin. Kansainvälisesti toimialamme tunnetaan nimellä Digital Signage.

Kansainvälistä osaamista

Alan kehittyessä vaatimukset ja mahdollisuudet kasvavat nopeasti:

  • Muotialan toimijat havaitsivat, että he pystyvät toimittamaan sisältöä 40 markkina-alueelle yhdellä kertaa.
  • Huonekalualan toimijat haluavat maailmanlaajuisen toteutuksen optimoidakseen vaikuttavuutta, brändikokemusta ja kustannustehokkuutta.
  • Pankit haluavat tavoittaa työntekijänsä eri puolilla maanosaa välittömästi ja mitattavalla tavalla.
  • Julkisen liikenteen harjoittajat aikovat parantaa asiakasuskollisuutta ja käyttöastetta tarjoamalla räätälöityjä näyttöratkaisuja päivittäiseen työmatkaamiseen.

ZetaDisplayn tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa kansainvälisesti, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin vaatimuksiin. Viime vuosina olemmekin ostaneet oman alamme johtavia yrityksiä, joiden mottona on laadun toimittaminen jokaisella meille tärkeällä osa-alueella. Tällä hetkellä palveluksessamme on noin 240 digitaalisen viestinnän ammattilaista kahdeksassa Euroopan maassa. yli 20 vuoden kokemuksen myötä ZetaDisplay on yksi Euroopan suurimmista digitaalisten näyttöratkaisujen tarjoajista ja janoamme koko ajan lisää menestystä.

Visiomme

To shape the future of visual experiences.

Tavoitteemme

Strategisena tavoitteenamme on kehittää yritystämme yhä kansainvälisemmäksi ja yhdenmukaisemmaksi.

Haluamme myös olla mukana edistämässä kehitystä asiakastyytyväisyyden, skaalautuviin ratkaisuihin sijoittamisen ja sopimuspohjaisten palveluiden myyntiä kasvattamalla.

Olemme ykkösvalinta yhteistyökumppaniksi kolmessa käyttöympäristössä: kuluttajaviestintä, julkiset tilat sekä sisäinen viestintä. 

Haluamme vahvistaa johtavaa asemaamme kansainvälisillä markkinoilla jatkuvan orgaanisen kasvun ja toimintaamme laajentavien yritysostojen avulla.

Toimintamme tarkoitus

Olemme palvelu- ja ohjelmistoyritys, jonka tarkoituksena on luoda ja tukea kuluttajan käytösmallien muutoksia fyysisessä ympäristössä.

Jotta pystymme toimittamaan älykkäitä digitaalisia ratkaisuja, yhdistämme neljä kriittistä osaamisaluetta saman katon alle: konseptisuunnittelu, asiakaskohtaiset ratkaisut sisällön tuottamiseen ja hallintaan, käyttöönotto sekä asiakastuki- ja ylläpitopalvelut.

Haluatko meille töihin?

Yli 240 työntekijäämme ovat yrityksemme ydin. Työntekijöidemme oma-aloitteisuus ja asiantuntemus johtavat meitä yrityksenä innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka auttavat meitä menestymään. Haluamme motivoida, kehittää työntekijöitämme ja olla houkutteleva työnantaja uusille talenteille.

Haluatko kuulla lisää digitaalisista näyttöratkaisustamme?