Skip to main content Skip to search

Olemme yksi alan suurimmista toimijoista Euroopassa

Me ZetaDisplaylla ohjaamme kuluttajia toimimaan toivotulla tavalla digitaalisia näyttöratkaisuja hyödyntämällä. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja teemme yhteistyötä maamme tunnetuimpien brändien kanssa. Asiakkaidemme näyttöjä löytyy melkein jokaisesta kunnasta ja kaupungista – tuhansia näyttöjä, sadoissa kohteissa aina ravintoloista ja kauppakeskuksista hotelleihin ja huoltoasemiin. Kansainvälisesti toimialamme tunnetaan nimellä Digital Signage.

Haluatko kuulla lisää siitä, miten voimme auttaa sinua?

Kansainvälistä osaamista

Alan kehittyessä vaatimukset ja mahdollisuudet kasvavat nopeasti:

  • Muotialan toimijat havaitsivat, että he pystyvät toimittamaan sisältöä 40 markkina-alueelle yhdellä kertaa.
  • Huonekalualan toimijat haluavat maailmanlaajuisen toteutuksen optimoidakseen vaikuttavuutta, brändikokemusta ja kustannustehokkuutta.
  • Pankit haluavat tavoittaa työntekijänsä eri puolilla maanosaa välittömästi ja mitattavalla tavalla.
  • Julkisen liikenteen harjoittajat aikovat parantaa asiakasuskollisuutta ja käyttöastetta tarjoamalla räätälöityjä näyttöratkaisuja päivittäiseen työmatkaamiseen.

ZetaDisplayn tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa kansainvälisesti, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin vaatimuksiin. Viime vuosina olemmekin ostaneet oman alamme johtavia yrityksiä, joiden mottona on laadun toimittaminen jokaisella meille tärkeällä osa-alueella. Tällä hetkellä palveluksessamme on noin 200 digitaalisen viestinnän ammattilaista kahdeksassa toimistossa kuudessa Euroopan maassa. 20 vuoden kokemuksen myötä ZetaDisplay on yksi Euroopan suurimmista digitaalisten näyttöratkaisujen tarjoajista ja janoamme koko ajan lisää menestystä.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko meille töihin?

Digital Signage -ala kehittyy huimaa vauhtia. Toimintamme kehittyessä ja laajentuessa haemme jatkuvasti uusia digitaalisen viestinnän ammattilaisia kasvavaan joukkoomme.

Visiomme

ZetaDisplayn visiona on olla haluttu kansainvälinen yhteistyökumppani yrityksille, jotka haluavat vaikuttaa kuluttajan käyttäytymiseen oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Tavoitteemme

Strategisena tavoitteenamme on kehittää yritystämme yhä kansainvälisemmäksi ja yhdenmukaisemmaksi.

Haluamme myös olla mukana edistämässä kehitystä asiakastyytyväisyyden, skaalautuviin ratkaisuihin sijoittamisen ja sopimuspohjaisten palveluiden myyntiä kasvattamalla.

Olemme ykkösvalinta yhteistyökumppaniksi kolmessa käyttöympäristössä: kuluttajaviestintä, julkiset tilat sekä sisäinen viestintä. 

Haluamme vahvistaa johtavaa asemaamme kansainvälisillä markkinoilla jatkuvan orgaanisen kasvun ja toimintaamme laajentavien yritysostojen avulla.

Toimintamme tarkoitus

Olemme palvelu- ja ohjelmistoyritys, jonka tarkoituksena on luoda ja tukea kuluttajan käytösmallien muutoksia fyysisessä ympäristössä.

Jotta pystymme toimittamaan älykkäitä digitaalisia ratkaisuja, yhdistämme neljä kriittistä osaamisaluetta saman katon alle: konseptisuunnittelu, asiakaskohtaiset ratkaisut sisällön tuottamiseen ja hallintaan, käyttöönotto sekä asiakastuki- ja ylläpitopalvelut.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ DIGITAALISISTA NÄYTTÖRATKAISUISTAMME?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.