NÄIN VARMISTAT, ETTÄ DIGITAL SIGNAGE -LAITTEESI TOIMIVAT HALUAMALLASI TAVALLA

Vuosi on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja nyt on hyvä aika tarkistaa Digital Signage -laitteidesi tila.

ZetaDisplayn tuotepäällikkö Erno Lindell jakaa muistilistansa, jonka avulla voit varmistaa, että laitteesi toimivat haluamallasi tavalla.

 • Varmista, että laitteesi on yhteydessä verkkoon 
  Player-näkymän avulla näet kaikkien järjestelmään kytkettyjen laitteiden tilatiedon reaaliaikaisesti. Saadaksesi parhaan yleiskatsauksen tilanteesta, varmista, että olet Player View -välilehdellä etkä Group-näkymässä.

  Mikäli jokin laitteistasi ei ole verkossa (mutta haluaisit sen olevan), toimi seuraavasti:

 • Tarkista, että johto on seinässä
  Kokemuksemme mukaan tämä on yleisin syy kaikkiin ongelmiin! Virta on voinut katketa liikkeesi kiinnioloaikana, joten tarkista, että johto on kiinni pistorasiassa ja virta on päällä.

 • Tarkista verkkoyhteydet
  Kun virta on päällä, tarkista, että laitteesi ovat yhteydessä verkkoon. Varmista myös, että internet-yhteytesi toimii ja että kaikki verkkojohdot on asianmukaisesti kytketty.

 • Tarkista, että mediasoittimesi on kytketty näyttöön 
  Mikäli sinulla on käytössäsi ulkoinen mediasoitin, tarkista, että se on kytketty näyttöön. Johdot ovat voineet joutua pois paikaltaan siivouksen yhteydessä.

 • Ole yhteydessä meihin!
  Jos mikään yllä olevista ei auta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

ASIAKASPALVELU

 • Päivitä soittolistasi 
  Varmista, että soittolistoissasi on oikeat sisällöt. Nyt on hyvä aika tarkastaa, että sisällöissäsi ei pyöri enää esimerkiksi vuoden vaihteen juhlasesonkiin liittyviä viestejä, jotka eivät ole enää ajankohtaisia.

  Mikäli käytät valmista mallipohjaa, tarkastele sitä tuorein silmin varmistaaksesi, että se sisältää edelleen ajantasaista ja asiaankuuluvaa tietoa. Ovatko aukioloaikasi muuttuneet? Onko sisällössäsi kenties päivämääräviittauksia, jotka kaipaavat päivitystä?

  Jos haluat keskustella päivitysten tekemisestä, ota yhteyttä yhteyshenkilöösi.
 • Tutustu uusiin toiminnallisuuksiin
  Olemme tehneet kulissien takana ohjelmistopäivityksiä, jotka sisältävät uusia toiminnallisuuksia. Niiden ansiosta voit nyt kätevästi hallita ​​monikanavakampanjoita yhdeltä alustalta. Jos haluat lisätietoja, tutustu uusimpaan verkkokurssiimme, johon löydät linkin aloitussivultasi.

  Klikkaa tästä ja tutustu uudistuneseen sisällönhallintaohjelmistoomme!