ZETADISPLAY ESITTELEE UUDISTUNEEN SISÄLLÖNHALLINTAOHJELMISTONSA

ZetaDisplay on esitellyt uudistuneen sisällönhallintaohjelmiston, jonka toiminnallisuudet soveltuvat erityisen hyvin kodin ulkopuolisiin viestintäympäristöihin (DOOH – Digital Out of Home). Esimerkiksi vähittäiskaupan toimijat voivat nyt tarjota brändeille näkyvyyttä omissa tiloissaan myydyn mainostilan muodossa. Uudet toiminnallisuudet mahdollistavat myös markkinoinnin tehokkaamman personoinnin sekä markkinointikampanjoiden helpomman hallinnoinnin eri alustojen välillä.

DIGITAL SIGNAGE -ALAN MARKKINATRENDIT

Useimmat vähittäiskauppiaat ovat kokeneet, miten kuluttajan käyttäytyminen on viimeisen 12 kuukauden aikana muuttunut. Muutos näkyy muun muassa pienempinä kävijämäärinä ja lisääntyneenä digitaalisena vuorovaikutuksena. Muutos on vaikuttanut myös siihen, mitä asiakkaamme odottavat Digital Signage- ja kampanjanhallinta-alustoiltaan. Perinteinen useista erillisistä järjestelmistä koostuva kokonaisuus voidaan nyt korvata yhdellä ohjelmistolla, joka mahdollistaa modernit integraatiot. Käyttäjä operoi aina vain ZetaDisplayn käyttöliittymää, koska integraatioiden avulla muiden järjestelmien tuottama esityssisältö siirtyy automaattisesti. Lopputulos on selkeä ja luotettava monikanavainen ratkaisu, jota voidaan hyödyntää loppuasiakkaalle viestimiseen ostopolun eri vaiheissa. Modernin lähestymistapamme ansiosta kuluttajan omalla laitteellaan kokema asiakaskokemus voidaan tuoda myös asiakkaamme näytöille. Näin voidaan luoda brändikokemus, joka on yhtenäinen ostopolun kaikissa vaiheissa.

TUTUSTU OHJELMISTOMME UUSIIN OMINAISUUKSIIN!

  • Parempi kampanjanhallinta

Suunnittele ja toteuta markkinointikampanjasi mistä päin maailmaa tahansa. Voit hallita, luoda, muokata ja ajastaa sisältöä matkapuhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Voit myös ladata helposti erilaisia tiedostotyyppejä (esim. videot, grafiikat, valokuva- ja musiikkitiedostot) ja luoda ryhmiä ja soittolistoja, joiden avulla voit jakaa sisältösi nopeasti ja vaivattomasti. Monikanavaintegraation avulla voit myös hyödyntää reaaliaikaista analytiikkaa ja muodostaa yhteyden kassajärjestelmään, sosiaalisen median kanaviin tai kanta-asiakastietoihin.

  • Edistyneempi ajastustoiminto

Hallinnoi kaikkia digitaalisia laitteitasi aina näyttävistä LED-näytöistä myyntipisteen kosketusnäyttöihin, ja ajasta sisällöt näkymään juuri silloin kuin itse haluat. Automaattinen skaalaus varmistaa, että kampanjasi sisältö ilmestyy oikeassa resoluutiossa sekä oikeankokoisena ja -suuntaisena näytöillesi. Reaaliaikainen interaktiivinen sisältö voidaan ajastaa ja julkaista alle sekunnissa. Muokattava kansiorakenne virtaviivaistaa sisällöntoimittamisprosessia viestinnän tekijöiltä, mainostoimistoilta ja graafisilta suunnittelijoilta sinun suuntaasi. Älykäs kuvakirjastomme (Intelligent Image Library) puolestaan varmistaa sen, että kun sisältöä poistetaan, poistuu se automaattisesti kaikista soittolistoista.

  • Vahvistus sisällön jakamisesta

Erilaisten Digital Signage -verkostojen hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tehokas ja innovatiivinen viestintätyökalumme mahdollistaa laitteidesi etäohjauksen ikään kuin olisit itse näytön edessä. Kehittyneen laitehallinnan avulla näet kaikkien järjestelmään kytkettyjen laitteiden tilatiedon (status) reaaliaikaisesti. Tiedät, että ajastettu sisältösi on jaettu, kun saat sähköpostiisi ilmoituksen, kampanjasi käynnistymisestä. Vastaavan ilmoituksen saat myös silloin, jos julkaisussa on tapahtunut virheitä.

  • Laitteiden hallinta

Näyttöjen lisäksi voit hallinnoida myös ääntä, valaistusta, valvontakameroita sekä energiankulutusta yhdellä alustalla. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymämme avulla voit seurata myös laitteidesi kuntoa. Se myös tukee etänä tapahtuvaa haasteiden diagnosointia ja ratkaisua.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Annukka Pokki, ZetaDisplay Finlandin kaupallinen johtaja, puh. 050 366 6687