Mainio vuosi 2018

Digital Signage -rintamalla on ollut erinomaisen tapahtumarikas vuosi ja keskiössä ovat olleet kaikki mainiot asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme.

ZetaDisplayn vuoteen kuului muun muassa Euroopan suurimmaksi digital signage -rolloutiksi tituleerattu ATG:n projekti Ruotsissa, Norjan vuonoja seilaavista Hurtigruten aluksista tehtiin varsinaisia digitaalisia keitaita ja hollantilaisen KPN-operaattorin täysdigitaalisen pääkonttorin toteutus. Saimme myös useamman alan kansainvälisen palkinnon asiakkaidemme kanssa tehdyista digital signage -projekteista.
Eikä oltu huonoja Suomessakaan. Vahvistimme osuuttamme alan ylivoimaisena markkinajohtajana ja saimme toteuttaa uusille ja olemassa oleville asiakkaille satoja projekteja kuluneen vuoden aikana. Yhä useammin näyttöprojektissa ei vain ole kyse näyttöjen hankinnasta vaan luomme yhdessä asiakkaamme kanssa digitaalisen viestintäkonseptin, jossa merkittävässä roolissa on yhdessä laadittu sisältösuunnitelma ja ohjelmistomme monipuoliset template-toiminnot.

ZetaDisplay -konsernin vuosikertomus julkistettiin eilen. Täyspitkän, Tukholman Nasdaqin ohjeiston mukaisen ruotsinkielisen version lisäksi julkistimme tänä vuonna ensi kertaa myös englanninkielisen Yearbook -tiivistelmän. Tylsien numeroiden lisäksi kokosimme useita case esittelyjä, alaan vihkiytyneen professorin haastattelun tulevaisuuden myymälästä.

Linkki Yearbook (englanniksi) ja Vuosikertomus (ruotsiksi)