Nyt tarvitaan nopeita ja innovatiivisia viestintäratkaisuja

Olemme poikkeuksellisia ja innovatiivisia ratkaisuja vaativan tilanteen äärellä. Kenelläkään meistä ei ole kristallipalloa, joka kertoisi, mitä huomenna tai ensi viikolla tulee tapahtumaan. Tiedon välittämisen tarve tässä jatkuvasti muuttuvassa tilanteessa on kuitenkin suurempi kuin koskaan.

Kun tulee tarve vaikkapa muuttaa liikkeen aukioloaikaa, eivät kiinteät opasteet tai teippaukset synny hetkessä. Digitaalinen viesti sen sijaan syntyy ja vaihtuu nopeasti, tarvittaessa automaattisesti haettuna taustajärjestelmästä tai esimerkiksi verkkosivuilta. Yritysten sisäisessä viestinnässä näyttöjä voidaan hyödyntää nopeasti muuttuvan informaation ja toimintaohjeiden välittämiseen henkilökunnalle sekä me-hengen ylläpitämiseen. Hygieniaohjeistukset, ihmismäärärajoitukset, uutis- ja somevirta ovat vain esimerkkejä tähän hetkeen sopivista sisällöistä. Nopean digitaalisen viestinnän voima näyttäytyy parhaimmillaan nyt vallitsevassa tilanteessa.

Tässä uutiskirjeessä minun oli tarkoitus kertoa maailman retail-tuulista viime kuussa järjestettyjen Euroshop2020-messujen tiimoilta – messujen, jotka juuri ehdittiin pitää ennen pahinta korona-aaltoa. Sen sijaan ajatukseni ovat nyt suomalaisissa yrityksissä, niin isoissa korporaatioissa kuin pienissä yrittäjävetoisissa liikkeissäkin. Pohdin pohtimasta päästyäni, miten me ZetaDisplaylla voisimme auttaa asiakkaitamme arjessa. Uskon, että nopea reagointi asiakasviestinnässä ja ajantasainen sisältö toimipaikkojen näytöillä vahvistaa luottamusta haasteellisessakin tilanteessa.

On selvää, että joissain tapauksissa suunniteltuja investointeja on tarpeen lykätä. Toisaalta on tärkeää pitää koko ajan katse siinä ajassa, kun tilanne taas kohenee ja talous pyörähtää normaaliin vauhtiinsa. Me ZetaDisplaylla olemme valmistautuneet tilanteeseen jo hyvissä ajoin, ja pystymme edelleen toimittamaan asiakkaillemme niin jo aiemmin sovittuja kuin uusiakin projekteja.

Jos muuttunut markkinatilanne aiheuttaa sinulle päänvaivaa, niin käänny rohkeasti puoleemme. Autamme mielellämme niin sisällönhallinnan kuin näyttöratkaisujenkin kanssa. Tarjoamme myös joustavia rahoitusratkaisuja hankinnoille. Lisäksi haluan muistuttaa, että mikäli poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa liiketoimintaasi merkittävästi, ja käytät palveluitamme, ethän epäröi kääntyä puoleemme – etsitään yhdessä tilanteeseesi sopiva ratkaisu.

– Annukka – 
Kirjoittaja on ZetaDisplay Finland Oy:n kaupallinen johtaja Annukka Pokki.