Skip to main content Skip to search

Digital Signage -mainosnäytöt

tehokas keino vaikuttaa kuluttajan käyttäytymiseen

Digitaaliset mainosnäytöt ovat yksi tehokkaimmista keinoista vaikuttaa kuluttajan käyttäytymiseen. Dynaamiset sisällöt yhdistettynä ajantasaiseen ja kohdennettuun viestintään auttavat kasvattamaan kävijävirtaa ja keskiostosta.

Myymäläympäristöissä tai odotustiloissa tehtävän viestinnän lisäksi digitaalisia infotauluja voidaan hyödyntää opastukseen julkisissa tiloissa tai nykyaikaisena sisäisen viestinnän kanavana tuotanto- tai toimistotiloissa.

Ikkunaan asennettavat mainosnäytöt tarjoavat myös arvokasta informaatiota ohikulkijoiden ja liikkeeseesi sisään tulevien ihmisten määrästä, mikä auttaa tekemään markkinoinnistasi mitattavaa ja kustannustehokasta.

Miksi valita ZetaDisplay?

Ratkaisut monenlaisiin viestintätarpeisiin

Digital Signage tarjoaa tehokkaan viestintäratkaisun monenlaisiin tarpeisiin ja toimintaympäristöihin. Voit hyödyntää niitä myymälöissä, ravintoloissa, odotustiloissa, julkisten tilojen opastuksessa tai yrityksen sisäisessä viestinnässä.

Helppokäyttöinen järjestelmä

Näyttöjen taustalla oleva helppokäyttöinen järjestelmä tuo tehoa viestintääsi erityisesti silloin, kun toimit useassa eri toimipisteessä. Järjestelmä voidaan myös laittaa keskustelemaan eri taustajärjestelmien kanssa, mikä mahdollistaa automaattiset sisällöt näytöillesi.

Kansainvälisen tason osaaminen

Meiltä saat käyttöösi kansainvälisen tason Digital Signage -osaamisen. Asiantuntijamme auttavat sinut alkuun ja hoitavat projektisi alusta loppuun parhaalla ammattitaidolla.

Haluatko kuulla lisää digitaalisista näyttöratkaisuistamme?

Ota yhteyttä myyntiin