Haastattelussa Aleksi Dammert

ZetaDisplayn tiimi kasvaa jälleen. Aleksi Dammert on aloittanut New Business Sales Managerina 24.1.2022 ja vahvistaa osaamisellaan myyntitiimiämme. Loistavat ihmissuhdetaidot omaava Aleksi on kilpailuhenkinen tiimipelaaja, jolla on kyky voittaa ihmiset puolelleen. 

Aleksilla on 15 vuoden kokemus myyntityöstä niin B2B- kuin B2C -kentällä. Hän on toiminut päällikkötason tehtävissä ja ollut osa tuloksellisia myyntitiimejä. Urheilusta ja liikunnasta kiinnostunut Aleksi on koulutukseltaan merkonomi ja liikuntaneuvoja. Innostavimmat työtehtävät ovat kuitenkin löytyneet tekniikan, laitteiden ja myyntityön parista.  

Tällaisilla ajatuksilla Aleksi aloittaa uraansa ZetaDisplaylla. 

Miksi Digital Signage ja ZetaDisplay? 

”Sain aikoinaan työskennellä Nokian puhelimien parissa, kun elettiin niiden kulta-aikaa. Nokialta siirryin luontaisesti Microsoftille. Matkapuhelinten parista siirryin operaattoripuolelle, jossa sain valtavan hyvää kokemusta uusasiakashankinnasta sekä kuluttajapuolen myynnistä.  

B2B-puolen kokemusta olen saanut muun muassa työskennellessä kansainvälisen ratkaisupalveluita myyvän yrityksen myyntitiimissä. Myyntihommia olen tehnyt eri toimialoilla, mutta lopulta kiinnostus tekniikkaan, näyttöihin ja niiden mahdollistamiin ratkaisuihin sai hakeutumaan Digital Signagen pariin.  

Olin työskennellyt vajaan vuoden Digital Signagen parissa, kun sattumalta näin ZetaDisplayn ilmoituksen avoimesta työpaikasta. Samalla kentällä työskennellessä Zeta oli yrityksenä tuttu ja alan merkittävänä toimijana myös houkutteleva työpaikka. Ja tässä sitä nyt sitten ollaan”, naurahtaa Aleksi pitkän työuransa tiivistyksen päätteeksi.  

Millaisia odotuksia sinulla on työskentelystä ZetaDisplaylla? 

”Tähän tiimiin on kyllä ollut todella helppo tulla mukaan. Tulevat työkaverit ovat kontaktoineet jo ennen virallista starttia, ja ajatusten vaihdot ovat olleet todella positiivisia. Toimivalla työyhteisöllä on minulle valtavan iso merkitys. Zetalaisista on välittynyt hyvä fiilis”, Aleksi kertoo. 

”Olen kilpailuhenkinen ja tykkään voittaa, mutta vain rehellisesti ja koko tiimin etua ajatellen. On tärkeää osata nauttia myös pienemmistä voitoista, kuten ensimmäisen tapaamisen sopimisesta. Mahtavaa päästä nyt työskentelemään osana isoa ja kansainvälistä organisaatiota. Tavoitteet ovat korkealla ja toivon näkeväni meidät tulevaisuudessa entistä isompana alamme toimijana”, Aleksi summaa tavoitteitaan.  

”Odotan myös innolla, että pääsen ratkaisemaan asiakkaiden haasteita. Tässä työssä parasta on, kun pystyy tarjoamaan asiakkaalle sellaista, mitä ei olla osattu edes ajatella. ZetaDisplayn tuotteet ja palvelut ovat paljon enemmän kuin pelkkiä infonäyttöjä. Se on maailma, joka on täynnä mahdollisuuksia”, Aleksi miettii.  

Millaisia vahvuuksia tuot Zetan myyntitiimiin? 

”Kilpailuhenkisyys ja periksiantamattomuus saattavat antaa kuvan kovasta myyntipersoonasta. Olen kuitenkin saanut usein palautetta positiivisuudestani ja ihmissuhdetaidostani.  

Minun on helppo muuntautua erilaisiin tilanteisiin ja kykenen toimimaan aitona itsenäni erilaisten ihmisten kanssa. Uskon rehellisyyden ja aitouden olevan avainasemassa, kun minun kerrotaan olevan uskottava”, pohtii Aleksi omia vahvuuksiaan.  

Liikuntaneuvojan podcast-vinkit 

Aleksin vapaa-aika menee perheen ja lasten harrastusten parissa, jotka tarjoavat monipuolisesti työtehtäviä kuljetuksista välinehuoltoon. Kotona järjestystä pitää yllä 12-vuotias chihuahua.  

”Omaa aikaa otan lähtemällä pitkälle kävelylle tai kuntosalille. Olen hurahtanut podcastien maailmaan ja urheiluaiheisten ohjelmien lisäksi kuuntelussa on erilaista viihteellistä sisältöä, kuten Enbuske ja SuomiPopin aamun koosteet”, Aleksi kertoo.