Katri Klipistä ZetaDisplay Finlandin operatiiviinen päällikkö

Katri Klippi on nimitetty ZetaDisplay Finlandin operatiiviseksi päälliköksi (Operations Manager). Hän vastaa tehtävässään operatiivisista prosesseista ja niiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä. Klippi aloittaa tehtävässään 1.4. 2020 ja raportoi ZetaDisplay Finlandin toimitusjohtaja Manu Mesimäelle.  

Katri Klipillä on yli kymmenen vuoden kokemus projektityöskentelystä ja prosessien kehittämisestä erilaisissa toimintaympäristöissä. Viimeisimpänä hän on työskennellyt Granossa, jossa hän toimi projektinhallintatiimin vetäjänä suurkuvan puolella.  

”Toivotan Katrin lämpimästi tervetulleeksi porukkaamme. Katrilla on vankka kokemus projektien tehokkaasta läpiviennistä sekä operatiivisten prosessien asiakaslähtöisestä kehittämisestä useilla eri toimialoilla. Nyt lähdemme kehittämään prosessejamme niin, että tekemisemme sulautuu entistä saumattomammin asiakkaan liiketoimintaan”, sanoo ZetaDisplay Finlandin toimitusjohtaja Manu Mesimäki.  

”Liityn todella innolla Zetalaisten osaavaan joukkoon! Yritys on kansainvälinen ja tarjoaa huikean näköalapaikan siihen, mitä Digital Signage -alalla tapahtuu. Operatiivisena päällikkönä lähden kehittämään prosesseja kumppanuuslähtöisesti asiakkaan toimialan erityispiirteet huomioiden. Minun vastuullani on myös se, että asiakasprojektit etenevät järkevästi, kustannustehokkaasti ja ennen kaikkea asiakkaan liiketoimintaa palvellen”, sanoo Katri Klippi.  

Lisätietoja:  
Manu Mesimäki, toimitusjohtaja, ZetaDisplay Finland Oy, puh. 050 388 1000