Manu Mesimäestä ZetaDisplay-konsernin COO

ZetaDisplay Finland Oy:n toimitusjohtaja Manu Mesimäki on nimitetty ruotsalaisen ZetaDisplay AB:n konsernin operatiiviseksi johtajaksi nimikkeellä Chief Operating Office (COO). Lahdessa asuva Mesimäki jatkaa nimityksen jälkeen edelleen myös ZetaDisplay Finlandin toimitusjohtajana.

ZetaDisplay AB (publ) on Nasdaq Tukholman päälistalla noteerattu yhtiö, jolla on asiakkaita yli 50 maassa ja toimipaikat Ruotsin lisäksi Suomessa (Lahdessa ja Vantaalla), Norjassa, Hollannissa ja USA:ssa. Konserni siirtyy maantieteellisestä johtamisesta toimintopohjaiseen organisaatioon, joka käsittää kaupalliset, operatiiviset, tuote- sekä yritystoiminnot säilyttäen samalla kuitenkin vahvan paikallisen läsnäolonsa. Organisaatio-rakenne tulee voimaan maaliskuussa 2020. Uudella organisaatiolla tavoitellaan entistä parempaa kansainvälistä skaalautuvuutta ja kasvua. ZetaDisplay  AB on tehnyt yhteensä seitsemän yrityskauppaa vuodesta 2015 lähtien ja kasvanut niiden myötä Euroopan johtavaksi digital-signage yritykseksi.

”Ottamalla seuraavan askeleen organisaatiomme kehittämisessä pystymme entistä paremmin vastaamaan kansainvälisesti asiakkaidemme odotuksiin ja tarjoamaan heille entistä monimuotoisempia ja skaalautuvampia ratkaisuja sekä samalla tuottamaan entistä edistyneempiä tuotekonsepteja ja innovatiivisempia ohjelmistoratkaisuja”, konsernin toimitusjohtaja Per Mandorf kommentoi syitä organisaatiomuutokseen.

Manu Mesimäki on toiminut digitaalisen toimipaikkaviestinnän eli Digital Signagen parissa lähes 20 vuotta. Mesimäen vastuulle uudessa organisaatiossa tulee konsernin operatiiviset toiminnot globaalisti sisältäen projektitoimitukset, sisällöntuotanto ja integrointipalvelut, asiakastuen sekä teknologia-ratkaisut ja hankinnan.

”Meillä on tehty eri maayhtiössä huikeita projekteja niin paikallisille asiakkaille kuin globaalistikin toimiville tunnetuille yrityksillä ja brändeille. Oma tehtäväni on luoda konserniin yhtenäiset prosessit niin, että toimimme vakioidulla tavalla kaikkialla ja pystymme jatkossa valjastamaan asiakkaidemme käyttöön parhaiten soveltuvimmat resurssit konsernista. Tällaiselle asiakastyytyväisyyden tärkeyteen ja prosessimaiseen tekemiseen uskovalle ihmiselle tämä uusi positio on ihan mieletön. Maltan tuskin odottaa, että pääsemme käärimään hihat.”, toteaa Manu uudesta roolistaan.


Lisätietoja:

Manu Mesimäki, toimitusjohtaja ZetaDisplay Finland Oy

Puhelin +358 50 388 1000

Sähköposti manu.mesimaki@zetadisplay.com

Liite: Pressrelease – Modified organisation to respond to market demands