Talouspäällikön uusi työ alkoi etänä

Huhtikuun alussa ZetaDisplayn talouspäällikkönä aloittaneen Suvi Virkin työskentely on koronan vuoksi tapahtunut toistaiseksi kotitoimistolta käsin. Ajatus uuden työn haltuunottamisesta etänä tuntui alkuun hyvinkin haastavalta, mutta jo ensi päivistä alkaen yhteistyö eri tahojen kanssa on sujunut hänen mukaansa hyvinkin luontevasti.

”Kuluneet viikot ovat ollet hyvin vauhdikkaita ja hyvässä hengessä olemme tehneet töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Toki odotan edelleen todella innolla sitä hetkeä, kun pääsen toimistolle tapaamaan kollegat kasvotusten ja vaihtamaan kuulumisia kahvihuoneessa”, kertoo Suvi.

Suvi vastaa Suomen talousosaston päivittäisestä johtamisesta. Ennen Zetalle tuloaan Suvi on työskennellyt muun muassa Finance Controllerina Nightingale Health Oy:ssä sekä Financial Managerina KTM Nordicissa.

”Digitaalisuus ja sen tuomat mahdollisuudet kiehtovat minua. Zetan porukka ja huippuasiantuntijoiden näyttöjen takana tekemä työ on todella inspiroivaa ja jo hakuaikana minulle välittyi tekemisen meininki!” 

Suvin tiimillä on myös pörssiyhtiön raportointiin liittyviä velvoitteita, sillä emoyhtiö ZetaDisplay AB on listattu Tukholman Nasdaqissa.

”Pörssiyhtiössä luotettavan ja oikea-aikaisen tiedon tuottaminen on ensiarvoisen tärkeää. Myös asiakaskokemus linkittyy vahvasti taloushallinnon prosesseihin ja haluan kehittää prosessejamme niin, että asiointi meidän kanssamme on mahdollisimman sujuvaa.”