Mesimäestä ZetaDisplayn Suomen maajohtaja

Konserni on alallaan Euroopan suurin – Toiminnan keskiössä on asiakas

Euroopan suurimman digitaalisten informaatio- ja mainosnäyttöjen operaattorin ZetaDisplay Groupin uudeksi Suomen toimitusjohtajaksi on valittu Manu Mesimäki. Mesimäki nousee tehtävään ZetaDisplay Finland Oy:n liiketoimintajohtajan paikalta. Hän aloitti uudessa pestissään joulukuussa. Hän on työskennellyt alalla vuosituhannen alusta saakka. ZetaDisplay Groupin digitaalisia informaatio- ja mainostauluja on jokaisessa Suomen kunnassa. Suomen yksikkö on konsernin suurin yksittäin yksikkö. ZetaDisplay Group on listattu pörssiin Tukholman Nasdaqin päälistalle.

ZetaDisplay Group on valinnut Suomen toimintansa johtoon uuden maajohtajan. Pestiin nousee ZetaDisplay Finland Oy:n liiketoimintajohtajana tähän asti työskennellyt Manu Mesimäki.

Mesimäki aloitti uudessa tehtävässään tammikuun ensimmäisenä päivänä. Hän on työskennellyt ZetaDisplay Finland Oy:n johdossa vuodesta 2017, jolloin ZetaDisplay Group ja lahtelainen Seasam Oy yhdistyivät. Mesimäki työskenteli Seasamin johdossa vuodesta 2000. Hän kuuluu yhtiön perustajiin.

– Samalla tiellä tässä jatketaan, mikä tuntuu tietysti hienolta. Seasam oli alan uranuurtajia Suomessa, ja ZetaDisplay Group on alan Euroopan markkinajohtaja. Istun konsernimme johtoryhmässä, ja Suomen yksikkömme on konsernin suurin yksikkö, Mesimäki kertoo.

ZetaDisplay on digitaalisen asiakasviestinnän moniosaaja. Yhtiö tarjoaa digitaalisen viestinnän konseptointipalveluita, tuottaa digitaalisten informaatio- ja mainosnäyttöjen operointipalveluita sekä on merkittävä digitaalisen sisällön tuottaja kaikissa Pohjoismaissa. Konserni on listattu pörssiin Tukholman Nasdaqin päälistalle.

– Työllistämme Suomessa 40 ihmistä. Uusi asemani liittyy organisaatiomuutoksiimme, joilla kehitämme toimintaamme yhä asiakaslähtöisemmäksi. Asiakkaamme ja heidän tarpeensa ovat ja tulevat jatkossakin olemaan toimintamme keskiössä, Mesimäki sanoo.

ZetaDisplay on kaikkialla Suomessa

ZetaDisplayn ydintoimintaa ovat erilaiset digitaaliset infotaulut. Kun katsoo Suomessa esimerkiksi kioskissa, ravintolassa, huoltoasemalla tai sairaalassa sähköistä ilmoitusta, katsoo todennäköisesti ZetaDisplayn tuotetta. Yhtiön tuotteita on käytössä jokaisessa Suomen kunnassa.

– Voi sanoa, että kaikki suomalaiset ovat päivittäin tekemisissä ZetaDisplayn kanssa. Tuotteitamme on esimerkiksi yli tuhannessa ravintolassa, ja pelkästään Veikkaus käyttää noin 7000 diginäyttöämme myyntipaikoissaan. Digitaalisia hinnannäyttöratkaisujamme mm lukuisissa päivittästavarakaupoissa, joista vaikkapa K-citymarket Isossa Omenassa Espoossa on yli 25 000 näyttöämme korvaamassa perinteiset hintalaput.

Digitaalisilla infotauluilla on iso merkitys tiedonkululle Suomessa. ZetaDisplay on automatisoinut tiedonvälityksen kymmenien tuhansian näyttöjen verkostossaan. Dataohjatun sisältöautomaation ansiosta ilmoitukset päivittyvät kaikissa halutuissa paikoissa ja tieto kulkee hetkessä. Yhtiö vahtii näyttöjensä toimivuutta tauotta.

– Kun Veikkauksen Loton jättipotti napsahtaa lauantai-iltana vaikkapa Haukiputaalle, sinne saadaan vaihtumaan tieto saman tien kioskien tauluille. Digitaalisia näyttöjä on paljon myös hintalappuina. Paperia ja aikaa säästyy valtavasti, kun ei tarvitse näpertää paperisten hintalappujen kanssa. Automaatio pienentää runsaasti myös virhemarginaalia, mikä taas pienentää reklamaatioiden määrää. Keskiverrossa päivittäistavarakaupassa kun on kuukausittain 1500–2000 hinnanmuutosta, jotka nyt tapahtuu täysin automaattisesti, Mesimäki kertoo.

Mainosten ja ilmoitusten valmistamiseen kului aiemmin viikkoja. Nyt siihen kuluu jopa vain joitain minuutteja. ZetaDisplayn palveluihin kuuluvat valmiit ilmoituspohjat, joiden avulla informaationäyttöjen käyttäjä voi tehdä itse toimivat mainokset.

– Dataohjautuvuus, automatisaatio, personoidut helpot ilmoituspohjat, notkea sisällöntuotanto. Tämä kaikki on sitä, että asiakas on keskiössä, Mesimäki päättää.

Lisätiedot:

Manu Mesimäki
Toimitusjohtaja
ZetaDisplay Finland Oy
puh. +358 50 388 1000

manu.mesimaki@zetadisplay.com
linkedin.com/in/manumesimaki/