Skip to main content Skip to search

Digitaaliset näyttöratkaisut

Meiltä saat täyden palvelun Digital Signage -viestintäratkaisuja, joiden avulla voidaan vaikuttaa ihmisten toimintatapoihin myymälöissä, julkisissa tiloissa kuin toimistoympäristöissä.

Yhdistämme kuluttajien käyttäytymismalleista kerättyä tietoa ja ostosanalytiikkaa tavalla, jonka ansiosta pystymme kohdentamaan markkinoitavaa sisältöä niin, että tuotteesi ja palvelusi valitaan juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Digital Signage -palvelupakettimme sisältää:

  • laadukkaat laitteet, teemme yhteistyötä vain parhaiden digitaalisten näyttötoimittajien kanssa, siksi LG on kumppanimme
  • asennuksen sekä asiakastuki palvelee
  • pilvipohjainen sisällönhallintaohjelmisto

Digitaalisten näyttöratkaisujen hyödyt

Monipuolisuus: Digitaaliset näyttöratkaisut tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia asiakkaiden huomion herättämiseen. Voit käyttää erilaisia graafisia elementtejä, animaatioita ja videoita luodaksesi vaikuttavia visuaalisia viestejä.

Kohdennettavuus: Digitaaliset näytöt mahdollistavat tarkasti kohdennetun viestinnän. Voit näyttää asiakkaille juuri heille relevantteja viestejä, mikä lisää mahdollisuutta saada heidän huomionsa ja kiinnostuksensa.

Vuorovaikutus: Näyttöratkaisujen avulla voit luoda vuorovaikutteisia kokemuksia. Asiakkaat voivat esimerkiksi kosketusnäytön avulla osallistua sisältöön tai saada lisätietoa tuotteista ja palveluista.

Mittaaminen ja analytiikka: Digitaalisia näyttöratkaisuja on helppo seurata ja mitata. Saat tarkkaa tietoa siitä, kuinka monta ihmistä näytöt tavoittavat, kuinka kauan he viettävät aikaa näytön äärellä ja mitkä viestit herättävät eniten kiinnostusta.

Brändin vahvistaminen: Hyödynnä digitaalisia näyttöratkaisuja brändisi vahvistamiseen. Yhdenmukainen visuaalinen ilme ja viestintä auttavat rakentamaan tunnistettavaa brändiä.

Ajantasaisuus: Digitaaliset näytöt mahdollistavat nopean sisällön päivityksen – näytä ajankohtaisia tarjouksia, uutisia tai tapahtumatietoja reaaliajassa.

Ympäristöystävällisyys: Digitaaliset näytöt ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille painetuille mainoksille ja materiaaleille.

Luovuus ja innovointi: Digitaaliset näytöt mahdollistavat kokeilla erilaisia sisältöjä, viestintätapoja ja muotoja. Voit testata, mikä toimii parhaiten kohdeyleisösi kanssa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme ja suunnitellaan teille toimivin digitaalisen asiakasviestinnän ratkaisu.

Ota yhteyttä tai soita 020 779 74 00